Graafinen työ

Esitteet

En pidä itseä taiteilijana, vaan luovien tuotteiden toteuttajana asiakkaan esittämien toivomusten mukaisesti. Esitä ideasi ja muokkaan sen digitaaliseksi.

Esitteessä olevat valokuvat voin kuvata saman urakan osana tai hyödynnän tarvittaessa olemassaolevia omia kuviasi.

Ota yhteyttä

Käyntikortit

Netissä on olemassa paljon valmiita pohjia korteille, mutta ne eivät välttämättä suoraan sovellu yrityksenne imagoon tai haluat muutoin omanlaisen muokkauksen korttiin.

Muokkauksen teen myös digikirjapainon odottamaan  tiedostomuotoon.

Julisteet

Olen kuvannut maisemia, luontoa, rakennuksia ym. ja kuvat ovat myös myynnissä juliste- tai canvas-tauluksi. Voin tehdä tarjouksen myös omasta kuvastasi canvas-tauluksi tulostettuna. Monet muut painomateriaalit ovat myös tarjolla, joten kysy tarjous soveltuvalle materiaalille.

Esimerkiksi ulkona seisovalle taululle täytyy materiaalin kestää sadetta ja myös värien pysyä siinä kiinni eri sään aikaan. .

Ota yhteyttä

Nettigrafiikka

Nettisivuille, sosiaaliseen mediaan ja muihin sovelluksiin tarvitaan usein monipuolisesti muokattuja kuvia tai grafiikoita. Viesti ideastasi ja kerron erilaisista vaihtoehdoista idean toteuttamiseksi.

Yleisin muokkaus nettisivuille on kuvan osan irrottaminen sen taustasta. Esimerkiksi henkilö on kuvattu valkoista taustaa vasten ja henkilö halutaan siirtää ko. kuvasta johonkin muuhun taustaan.

Videografiikka

Video-ohjelmissa on paljon erilaisia grafiikoita. Alkutekstit, tunnusgrafiikat, esitysgrafiikat, lopputekstit ym. Lisäksi on mahdollista tehdä kaikenlaisia animaatioita videon mukaan.

Grafiikat voivat olla videossa ns. kerroksittaisia ja tällöin lopullinen videokuva koostuu useista eri elementeistä.

Kuvakirjat

Valokuvat ja diat voin ensiksi skannata digitaaliseen muotoon. Sen jälkeen värien säätöä ja muuta muokkausta. Näistä kaikista voin tehdä kuvakirjan.

Olen muuttanut asiakkaille mm. vanhoja valokuva-albumeita kuvakirjoiksi ja tehnyt juhlakuvauksistani kuvamuistokirjoja.

Tarvitsetko tarratulosteita auton pintaan, akryylilevylle yms. Kysy tarjous kaikenlaisten tulosteiden toteuttamiseksi ”avaimet käteen” periaatteella tai valmiista tiedostosta. Toimin Logomedia -yritysverkostossa ja myyn alihankkijoiden tarjoamia tuotteita Jyvässeudulla.