Blogi

Ohjevideon tuottaminen - huhtikuun tarjous

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 LAUKAA - JYVÄSKYLÄ - KANGASNIEMI - TOIVAKKA - HANKASALMI -alueella kuvaus sis. matkakuluihin. 

Qr-koodi on nykyaikainen tapa välittää linkkitietoa puhelimeen lataamalla laitteeseen applikaatio, joka lukee qr-koodin esimerkiksi laitteen kyljessä olevasta tarrasta älypuhelimeen. QR-koodi käytännössä. Tämän jälkeen video tai jokin muu lähdetieto latautuu puhelimeen, josta laitetta on helppo opiskella käyttämään.

Toteutin muuramelaiselle Tarmatic oy:lle putkentaivuttimen käyttöohjeen videolle ja tämän laitteen kyljessä on tarra, josta YouTube video latautuu ohjeena käyttäjälle tarvittaessa.

NYT huhtikuussa 2018 ohjevideon tuottaminen yhdelle tuotteelle (tai palvelulle) TARJOUKSENA 500 € alv 0% (ovh. ~ 1000€ alv %) Matkakulut sisältyvät n. 40km säteellä Lievestuoreelta. Tarjous on voimassa huhtikuussa 2018 toteutettaviin kuvauksiin ja niin kauan kuin sopivia kuvauspäiviä mahtuu kalenteriin. Kuvaajana Antti Mikkola. Arvioitu työaika n. 1 suunnittelupäivä, 1 kuvauspäivä, 2 editointipäivää. Ohjevideon pituus n. 2-3 min.

Täytä lomake ja lähetä se MEDIAZOO.FI yritykselle

 

Ohjevideo on nykyaikainen nettijulkaisu tuotteelle tai palvelulle. Siinä kerrotaan kuinka tätä tuotetta/palvelua voi käyttää ja hyödyntää omassa arjessa. Ohjevideon toteutus lähtee idean suunnittelusta / mietinnästä ja ja kannattaa tosiaan hyvin etukäteen pohtia että miten esittää asiat mielenkiintoisella tavalla katsojalle. Ohjevideon toteuttaminen on kohtuullisen nopeaa toimintaa. Monipuolisia kuvakulmia ja erilaisia otoksia kannattaa kuvata ja sen jälkeen kun materiaali on tallessa niin alkaa se varsinainen editointi. Editointi on ihan oma maailmansa ja siellä on hyvin paljon erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa ohjelman sisältöön. Voidaan liittää animaatiota, valokuvaa, tekstiä, grafiikkaa ja niin edespäin tämän alkuperäisen videokuvan lisäksi ja sitten kun kaikki aineisto on kohdillaan niin sitten ja viimeistelyssä vielä hiotaan ruudun tarkkuudella ohjelma sopivan oloiseksi on toimivaksi kokonaisuudeksi mutta näin kun ajattelee sitä olevan tuottamista niin se on erinäisten vaiheiden Kokonaisuus ja sitten lopuksi julkaisu sopivaan netti paikkaan. Video tavoittaa näin toivotun kohdeyleisön. Kun Mediazoo toteuttaa näitä ohjevideoita niin pyrin siihen että eri vaiheissa ohjelman tuottamista varmistan, että video on toivotun kaltainen ja lopputuote on sitten mahdollisimman hyvä asiakkaan kannalta. Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja ja sovitaan tarkemmin sitten ohjevideon tuottamisesta.

Yrityksestä

Kuvaukset toteutetaan muutamassa päivässä ja näihin voi käyttää myös yhteistyökumppaneiden palveluita. Yritys sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa. Yrittäjänä toimii Antti Mikkola.

©2018 Mediazoo.fi. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search