Nettisivustot ja some

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Nettisivusto on yleensä yrityksen ensimmäisen graafinen ja nettiin liittyvä julkaisu. Hinnaltaan kohtuullinen ja sisällötään monipuolinen sivusto mainostaa ja tiedottaa yrityksen toiminnasta päivin ja öin. Kun sivusto löytyy myös hakukoneilla hyvin, asiakkaat kiittävät hyvästä palvelusta yritystä.

Olen tehnyt sivustoja netin yleistymisestä alkaen erilaisilla tekniikoilla ja sisällöillä. Helpoiten sivusto on staattinen sivu, jota ei tarvitse päivittää pienin väliajoin. Sivuston voi rakentaa myös julkaisujärjestelmän kanssa, jolloin blogit, galleriat ym. ovat helposti käyttäjän itse päivitettävissä. Olen tehnyt sivustoja wordpress ja joomla -julkaisujärjestelmillä. Esimerkiksi tämä sivusto on Joomla-sivusto.

Kysy tarjous nettisivuston luontiin tai sen päivitykseen. Karkeasti hinta-arviona työlle on n. 100 - 1000euroa riippuen täysin työn sisällön monipuoisuudesta.


Hinta-arvio seuraavanlaiselle sivustolle: 600 - 800e alv 0%. Katso myös galleria.

1. Ulkoasun tyyli
Yksinkertainen
Sivujen ei tarvitse olla responsiiviset

2. Logo
Tarvitsen logon muokkausta sivuille sopivaksi

3. Sisältö ja julkaisujärjestelmä
Tarvitsen 10 sisältösivua
Tuotan sisällön itse ja lisään sen itse sivuille
Tarvitsen julkaisujärjestelmän käyttööni

4. Lisäominaisuudet
Google Analytics
Yhteydenottolomake
Valokuvagalleria
Facebook kommentointi

5. Verkkokauppa
En tarvitse verkkokauppaa

6. Muuta
En tarvitse webhotellia
Tarvitsen verkkotunnuksen

 

Sosiaalinen media (~some) on pienimuotoinen viidakko erilaisia palveluita netissä. Teen perehdytystä ja koulutuksia myös näille nettipalveluille. Facebook-sivujen luonti ja muokkaus. Twitter, Linkedin, Instagram ym. palveluiden hyöty- ja huvikäytöstä olen myös pitänyt erilaisia esitelmiä ja koulutuksia. Youtube ja Vimeo ovat tuttuja videopalveluita sekä Pinterest ideapankkina. Jos suunnittelet tilaisuutta, koulutusta tms. näiden teemojen ympäriltä, kysy videokuvauksen näkökulmaa mukaan näihin sisältötuotantoihin.

 

Yrityksestä

Kuvaukset toteutetaan muutamassa päivässä ja näihin voi käyttää myös yhteistyökumppaneiden palveluita. Yritys sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa. Yrittäjänä toimii Antti Mikkola.

Vinaora Visitors Counter

003933
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
2
132
734
2399
3426
507
3933

Your IP: 54.224.99.70
2018-04-21 01:31
©2018 Mediazoo.fi. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search