Nettisivustot ja some

User Rating: 3 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar InactiveStar Inactive
 

Nettisivusto on yleensä yrityksen ensimmäisen graafinen ja nettiin liittyvä julkaisu. Hinnaltaan kohtuullinen ja sisällötään monipuolinen sivusto mainostaa ja tiedottaa yrityksen toiminnasta päivin ja öin. Kun sivusto löytyy myös hakukoneilla hyvin, asiakkaat kiittävät hyvästä palvelusta yritystä.

Olen tehnyt sivustoja netin yleistymisestä alkaen erilaisilla tekniikoilla ja sisällöillä. Helpoiten sivusto on staattinen sivu, jota ei tarvitse päivittää pienin väliajoin. Sivuston voi rakentaa myös julkaisujärjestelmän kanssa, jolloin blogit, galleriat ym. ovat helposti käyttäjän itse päivitettävissä. Olen tehnyt sivustoja wordpress ja joomla -julkaisujärjestelmillä. Esimerkiksi tämä sivusto on Joomla-sivusto.

Kysy tarjous nettisivuston luontiin tai sen päivitykseen. Karkeasti hinta-arviona työlle on n. 200 - 1000euroa riippuen täysin työn sisällön monipuolisuudesta.

KATSO HINNASTO

Esimerkkejä itse suunnitelluista sivustoista. Wordpress ja Joomla sivut teen yleensä nettivalmiin pohjan muokkauksena.

 

Sosiaalinen media (~some) on pienimuotoinen viidakko erilaisia palveluita netissä. Teen perehdytystä ja koulutuksia myös näille nettipalveluille. Facebook-sivujen luonti ja muokkaus. Twitter, Linkedin, Instagram ym. palveluiden hyöty- ja huvikäytöstä olen myös pitänyt erilaisia esitelmiä ja koulutuksia. Youtube ja Vimeo ovat tuttuja videopalveluita sekä Pinterest ideapankkina. Adobe Sarp, Canva ym. Jos suunnittelet tilaisuutta, koulutusta tms. näiden teemojen ympäriltä, kysy videokuvauksen näkökulmaa mukaan näihin sisältötuotantoihin.

 

Yrityksestä

Kuvaukset ympäri Suomea ja muut palvelut netin ja postin välityksellä. Yritys sijaitsee Keski-Suomessa Lievestuoreella. Yrittäjä Antti Mikkola.

Vinaora Visitors Counter

019943
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
139
124
946
18182
2785
5454
19943

Your IP: 54.198.77.35
2018-07-21 17:15
©2018 Mediazoo.fi. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search