Mediazoo

Video, valokuva, animaatio, nettisivusto

Digimediapalvelut

Video

Kuvaus käy

Videotuotannoissa panostan suunnitteluun, mielenkiintoisiin tarinoihin sekä selkeään ja laadukkaaseen lopputuotteeseen. Kuvaustyylinä on esimerkiksi dokumentaarinen kerrontatapa tai tarvittaeessa vauhdikkaampi lyhyiden otosten tyyli liikkeiden ja eri kuvakulmien yhdistelmänä.

Tutustu myös live-lähetyspalveluihin.

2022-05-216
Katso video
kuva-1-154
Katso video
Juhlapaikalla
Katso video

Valokuva

Kuvauksia eri käyttötarkoituksiin

Juhlat, tilaisuudet ja tapahtumat kuvaan kymmeniksi ja jopa sadoiksi kuviksi. Häät, hautajaiset tai muut tilaisuudet tallennan vähintään kahdella eri kameralla. Jälkikäsittelen kaikki kuvat ja toimitan kuvat esim. Google Drive -latauksena tai muistitikulla.

Yrityksille kuvaan esimerkiksi nettisivustokuvia, some-julkaisuja tai tuotekuvia esitteisiin tai muihin painotuotteisiin. 

Animaatiot, nettisivustot, somejulkaisut

WordPress, woocommerce, somevideot

Toteutan erilaisia sovelluksia videoiden ja valokuvien kanssa. Esimerkkeinä mm. nettisivusto päivitysmahdollisuudella ja esimerkiksi verkkokaupan kanssa. Lyhytvideo youtubeen ja sieltä videon liittäminen kotisivulle. Somevideo voi olla tarpeen Facebook tai Instagram -julkaisuksi. Ruutukoko voi olla tällöin lähes neliö tai pystyvideo. Animaatioilla saa kuvaan mukaan efektejä ja esim. mainostekstejä.  

Lisätietoa

Kysy tarjous