Mind Manager kurssi / koulutus

0 Comments

Ajatuskartat ovat muistamisen ja kokonaisuuksien hahmottamisen apuvälineitä. Ajatuskartoilla voi suunnitella uusia asioita koostamalla kokonaisuuksia helposti ymmärrettävään muotoon. Ajatuskartaloilla on paljon erilaisia käyttötarkoituksia. Itse olen käyttänyt ajatuskarttoja 2000-luvun alusta asti, kun Mind Manager ohjelmisto tuli markkinoille ja aloin kokeilemaan sen erilaisia mahdollisuuksia. Myöhemmin olen järjestänyt kursseja ohjelman käyttöönottoon ja yleisesti ajatuskarttojen hyötykäyttöön.

Opetustyössä ajatuskartat ovat olleet monipuolisia apuvälineitä, koska jokaiselle oksalle on mahdollista linkittää tiedostoja tai nettisivuja, hakemistoja ja kuvi. Samalla ne toimivat kurssin osina ja kulkevat kätevästi mukana. Esitystilanteessa ohjelmasta on apua näiden eri materiaalien käsittelyssä ja kokonaisuutena hahmottaminen asian ympäriltä helpottuu. Kun tavoitteena on ollut tehdä uusi kurssi, niin aikaisemmasta tiedosta on ollut mahdollista koostaa uusia kokonaisuuksia kopioimalla oksistoja tarpeen mukaan toiseen ajatuskarttaan.

Haluatko tietää lisää ajatuskarttojen hyödyistä käytännössä. Onko organisaatiollanne tavoite tehostaa yhteistyötä ja lisätä etäkokouksien tehokkuutta. Kysy tarjous Mind Manager ohjelman käyttöönottoon tai Xmind ohjelman hyödyntämiseen organisaatiossamme.

https://www.mindmanager.com/en/

https://xmind.app/

Avainsanat: , , , , , , , , , ,