Mediazoo

Asuntovideo

385,00

Tässä alustava hinta. Kysy tarkempi tarjoushinta sisällön, kiinteistön koon, sijainnin mukaisesti.

Kuvaus

Asuntovideon luomiseen kuuluu usein seuraavat vaiheet:

  1. Kuvaus: Asuntovideon kuvaaminen alkaa kiinteistön huolellisella valmistelulla. Valot, sisustus ja kiinteistön kunto pyritään asettamaan mahdollisimman houkutteleviksi. Sitten kuvaaja käyttää ammattikameraa ja tarvittaessa dronia saadakseen kattavan näkymän kiinteistöstä.
  2. Käsikirjoitus: Ennen kuvausta on hyödyllistä laatia käsikirjoitus tai suunnitelma, joka määrittelee, mitä kiinteistöstä halutaan esitellä. Tämä voi sisältää tilojen kuvauksen, erityiset ominaisuudet ja mahdolliset lähellä sijaitsevat palvelut.
  3. Editointi: Kuvattu materiaali editoidaan jälkikäteen. Tässä vaiheessa liitetään kuvat yhteen, äänitetään mahdollinen selostus tai taustamusiikki ja tehdään värien korjauksia tarvittaessa.
  4. Virtuaaliesittely: Asuntovideo voi sisältää virtuaaliesittelyn, jossa katsojat ohjataan kiinteistön eri tiloihin. Tämä antaa heille mahdollisuuden ”kävellä” virtuaalisesti kiinteistön läpi.
  5. Jakelu: Valmis asuntovideo voidaan julkaista verkkosivustoilla, sosiaalisessa mediassa, kiinteistön listauspalveluissa ja muissa sopivissa paikoissa, jotta se tavoittaa mahdollisimman monet potentiaaliset ostajat tai vuokralaiset.

Hyvä asuntovideo voi olla tehokas markkinointiväline kiinteistön myynnissä tai vuokrauksessa, sillä se auttaa potentiaalisia ostajia tai vuokralaisia saamaan selkeämmän käsityksen kiinteistöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.